​”Når det regner på præsten, drypper det på degnen

- men ikke når Jon Jørgensen har været på egnen.”

Topanmeldt af kunderne

Energirigtige løsninger

Er med hele vejen

Skifertag sikrer udseende og holdbarhed​

Hos Blikkenslager Jon Jørgensen udfører vi lægning af skifertag i hele landet, herunder Søndersø og Odense på Fyn. Lægning af skifertag er en af de opgaver, vi hyppigst udfører, da netop denne slags tag er blevet meget populært i løbet af de seneste år.

Dette betyder, at vi har stor erfaring med både montage af nyt skifertag og renovering af allerede eksisterende skifertag. Vi udbyder en række af skifertage i både naturskifer og eternitskifer, alt efter kundens ønsker og behov.

Der er mange fordele ved et skifertag?

Et skifertag har mange fordele. Ved valget af naturskifer får du eksempelvis et miljøvenligt og rent naturprodukt. Ydermere er et skifertag at foretrække i forhold til et normalt tag, idet det er vedligeholdelsesfrit og har en ekstrem lang levetid på mellem 100 og 130 år.

Foruden dette har et skifertag også et utroligt flot, minimalistisk og tidløst udseende.

Vælger du således at lade os montere et naturskifertag eller eternittag på dit hus eller bygning, vil du være sikret et enormt langtidsholdbart tag i et lige så vedvarende design.​

Men hvad koster et skifertag? Som blikkenslager vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder gode tilbud og en konkurrencedygtig pris på reparation, montage eller renovering af skifertag, men prisen vil naturligvis afhænge af opgavens konkrete omfang og karakter.

Kontakt os for mere information

Vi har stor erfaring med opsætning af skifertag, hvad end det er naturskifer eller eternitskifer, hvilket gør os kvalificerede til at hjælpe dig med netop dit tag.

Hvis ideen om et vedligeholdelsesfrit og flot skifertag lyder som noget for dig, skal du være velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på telefon 53 25 40 00 eller sende en mail til e-mailadressen info@blikkenslagerjon.dk. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.​

Sommerhusbyggeri, hvor vi har monteret naturskifer på facade og tag, kviste og stern er inddækket i Antrha zink.:

Michael Andersen

Kvalitet hele vejen og til den rette tid. Der bliver kæret om det fra start til slut!

Sofie Ejdesgaard

Kvalitet og godt håndværk. De ved hvad de laver. Kan varmt anbefales.

Du kan også bedømme vores arbejde på Facebook​

Firmainfo​

​Blikkenslager Jon Jørgensen

Kirkevej 35

5471 Søndersø

Telefon: 53 25 40 00

​E-mail: info@blikkenslagerjon.dk

badge20_20@2x

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld nedenstående og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt