​”Når det regner på præsten, drypper det på degnen

- men ikke når Jon Jørgensen har været på egnen.”

Topanmeldt af kunderne

Energirigtige løsninger

Er med hele vejen

Aluminiumstag med mange muligheder

Står du og mangler et nyt tag? Hos Blikkenslager Jon Jørgensen tilbyder vi montering af aluminiumstage i blandt andet Søndersø og Odense på Fyn. Vi har i virksomheden mange års erfaring med både vejledning i og opsætning af aluminiumstage i hele Danmark.

Uanset omfanget af din opgave kan vi med sikkerhed varetage denne fra start til slut. Vi vægter i høj grad at kunne opfylde vores kunders ønsker, hvilket også ses i kvaliteten af det arbejde, vi leverer i forbindelse med montering af aluminiumsbeklædning.

Hvad koster et aluminiumstag?

Hos Blikkenslager Jon Jørgensen er vores hovedformål at kunne yde det bedst mulige resultat – også prismæssigt. Derfor gør vi en dyd af at kunne tilbyde vores kunder konkurrencedygtige tilbud med gode priser.

Dette gør vi til trods for, at vi samtidigt bestræber os på at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af materialer.​

Vores aluminiumstag kan du eksempelvis vælge i mange forskellige farver, hvilket betyder, at du er sikret et tag, der passer til netop din ejendom. Du vil ved at samarbejde med os til i relation til montering af aluminiumsbeklædning således få et af de største udvalg af materialer og farver i branchen, samtidigt med at du får en pris, der er til at betale. Vi tilbyder kort fortalt et væld af muligheder til pris, hvor alle kan være med.

Kontakt os for mere information og få en pris

Med vores erfarne baggrund giver vi dig hellere end gerne vejledning eller et godt tilbud på dit kommende aluminiumstag. Vi er i høj grad i stand til at hjælpe dig til netop den type af aluminiumstag, der passer din ejendom bedst og så endda til konkurrencedygtige priser.

Lyder dette interessant? Så kontakt os på telefon 53 25 40 00 eller send en forespørgsel til e-mailadressen info@blikkenslagerjon.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din aluminiumsbeklædning.​

Michael Andersen

Kvalitet hele vejen og til den rette tid. Der bliver kæret om det fra start til slut!

Sofie Ejdesgaard

Kvalitet og godt håndværk. De ved hvad de laver. Kan varmt anbefales.

Du kan også bedømme vores arbejde på Facebook​

Firmainfo​

​Blikkenslager Jon Jørgensen

Kirkevej 35

5471 Søndersø

Telefon: 53 25 40 00

​E-mail: info@blikkenslagerjon.dk

badge20_20@2x

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld nedenstående og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt