​”Når det regner på præsten, drypper det på degnen

- men ikke når Jon Jørgensen har været på egnen.”

Topanmeldt af kunderne

Energirigtige løsninger

Er med hele vejen

Facadebeklædning i et bredt udvalg af afskygninger

Hos Blikkenslager Jon Jørgensen tilbyder vi facadebeklædning til både erhvervsdrivende og private i hele Danmark med hovedsæde i området omkring Søndersø og Odense på Fyn. Vi har som virksomhed mange års erfaring inden for faget, hvilket bidrager til at sikre vores kunder gode resultater og tilfredshed hver eneste gang.

Denne brede baggrund gør også, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af facadebeklædning, så kundens individuelle ønsker eller behov kan blive mødt på den bedst mulige måde. Dette inkluderer blandt andet facadeplader i vedligeholdelsesfrie materialer såsom skifer, zink, kobber og aluminium. Du vil altså eksempelvis kunne få din trægavl dækket ind i zink eller aluminium, hvis du ønsker dette.

Hvad koster facadebeklædning?

Hos Blikkenslager Jon Jørgensen sætter vi en ære i både at kunne hjælpe med blikkenslagerarbejde i høj kvalitet til en af branchens bedste priser – herunder også facadebeklædning. Dette gør vi til trods for, at vores materialer er ganske vedligeholdelsesfrie og selvfølgelig i en rigtig god kvalitet.

Du vil altså kunne kontakte os og få et godt tilbud og en konkurrencedygtig pris, uanset om du skal have eternitbeklædning, aluminiumbeklædning eller blot have malet. Du vil eksempelvis kunne få en skarp pris på maling af din nuværende eller spritnye facadebeklædning i aluminium, der begge har en garanti på 40 år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du står i en situation, hvor du skal have lavet facadebeklædning på din ejendom, bør du tage kontakt til os. Med vores store udvalg og mange års erfaring kan vi med sikkerhed finde en facadebeklædning, der passer lige netop dit projekt.

Dette kan du gøre ved at ringe på telefon 53 25 40 00 eller ved at skrive en mail til e-mailadressen info@blikkenslagerjon.dk.

Michael Andersen

Kvalitet hele vejen og til den rette tid. Der bliver kæret om det fra start til slut!

Sofie Ejdesgaard

Kvalitet og godt håndværk. De ved hvad de laver. Kan varmt anbefales.

Du kan også bedømme vores arbejde på Facebook​

Firmainfo​

​Blikkenslager Jon Jørgensen

Kirkevej 35

5471 Søndersø

Telefon: 53 25 40 00

​E-mail: info@blikkenslagerjon.dk

badge20_20@2x

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld nedenstående og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt